Ik heb een nieuw bedrijf: volg mij op www.hrbb.nl

Begin 2021 kwamen oud-BAM collega Cindy Boekhoorn en ik weer met elkaar in contact en bleken we dezelfde droom te hebben: ondersteuning van bedrijven die worstelen met HR vraagstukken. Na een jaar voorbereiding hebben we een nieuw bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: HRBB. Vernoemd naar Human Resources Boekhoorn en Bongaarts. Of de HR Business Babes dat klinkt een stuk dynamischer! Dus heb je behoefte aan:

  • twee enthousiaste HR vak idioten
  • een strategische sparringpartner
  • tijdelijke ondersteuning op je HR afdeling
  • een steuntje in de rug bij HR projecten
  • een workshop, training of intervisie voor je HR collega’s

Bel, app of mail mij voor persoonlijk contact: 06-16235706/ hanneke@hrbb.nl

Ik spreek je snel graag! En deze site wordt niet meer onderhouden dus kijk gerust op mijn LinkedIn pagina waar ik wel actief ben: https://www.linkedin.com/in/hannekebongaarts/

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>