Daan vindt een nieuwe baan!

Ik was onder de indruk van Daan toen hij bij Karel en mij op de workshop binnen kwam. Wat fors, maar overweldigend in de communicatie, humoristisch en gedreven. Onder die buitenkant bleek tijdens de dag een hele andere persoonlijkheid te zitten: iemand met passie voor zijn kinderen en vrouw maar te weinig tijd om daar door zijn werk veel aandacht aan te besteden. Hij had jarenlang van s’morgens vroeg tot s’avonds laat op zijn projecten door gebracht en daardoor het meeste van ze gemist. Helaas verviel zijn functie na 25 jaar inzet en kwam hij nu tot de conclusie dat hij niet wist wat hij wilde en waarop hij moest solliciteren.

Tijdens de individuele coaching sessies die hij na de workshop met ons volgde nam hij met Karel samen afscheid van zijn vorige bedrijf door het goed af te sluiten en begon hij met mij aan zijn zichtbaarheid voor de toekomst. Al brainstormend over zijn wensen bleek hij hele andere ambities te hebben en op een andere manier te willen werken. Hij is nu bezig om met ons en het UWV de mogelijkheden voor het opstarten van een eigen bedrijf te onderzoeken. Hierdoor krijgt hij de mogelijkheid zijn kennis en ervaring op anderen over te brengen, minder zelf te doen en zijn balans tussen werk – en privé terug te brengen.

Zit jij ook vast in je werk en wil jij ook weten op welke manier je nu eindelijk die andere baan kunt vinden? Kom na je vakantie in actie en neem ook deel aan een van onze trainingen op:

29 augustus, 12 september, 26 september en 10 oktober van 18.30 uur tot 21.30 uur

Adres: Coachhuis Catherijne Singel Utrecht

Meer informatie op het onderdeel: workshops . Of neem vrijblijvend contact met een van ons op. Een gratis skype gesprek aanvragen kan ook!

Hanneke Bongaarts 06-16235706

Karel de Vries: 06-23708170

We verheugen ons op een kennismaking met je! Want het zou toch zonde zijn als je na je vakantie weer in diezelfde baan rolt en het helemaal niet naar je zin hebt….?

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>