Terug naar de basis…

Wat erin zit eruit halen

Na een jaar dat in het teken heeft gestaan van opstarten, opleiding, workshops en ervaring opdoen heb ik de balans opgemaakt. Ik wil mensen de beste versie van zichzelf laten zien. Laten zien hoe mooi ze wel niet zijn en waar ze dat kan brengen. Daar ben ik goed in, word ik blij van en blijkt ook nog eens veel behoefte aan te zijn.  Starten als ondernemer is dan ook de beste keus die ik heb gemaakt vorig jaar.

Na veel scholing over hoe je het uiterlijk gebruikt voor een goede indruk en presentatie weet ik inmiddels vrijwel alles over stijl, kleur, make-up, haar en accessoires advies. Maar… het gaat zoveel verder dan het juiste jasje, passende kleuren of beste kapsel. Jij moet in jezelf geloven. Je eigen kracht (weer) omarmen en duidelijk weten wat je wil. Ik help je om dat uit te zoeken en neer te zetten.

En dan kun je ineens kiezen

En daar komt mijn achtergrond als HR professional om de hoek. Ik denk graag terug aan alle coaching trajecten met diverse managers. Vaak was een lastige keus, een niet werkend team of gebrek aan (zelf)vertrouwen het vertrekpunt. Door iemand de letterlijke en figuurlijke spiegel voor te houden blijkt hij of zij eigenlijk al lang te weten wat er moet gebeuren. Ik vind het bijzonder dankbaar als iemand daarvoor durft te gaan staan. Of die senior teamleider, die door zijn boventalligheid aan alles was gaan twijfelen. Door samen te onderzoeken waar hij goed in was kreeg hij weer vertrouwen. Met mijn advies over zijn social media uitingen, kledingkeus en coaching op zijn gespreksvaardigheden ging hij solliciteren.  En hoe geweldig vond ik het toen hij belde met de vraag welke twee van de aanbiedingen hij uit moest kiezen! Daar doe ik het voor: eruit halen wat er al lang inzit.

Durf te stralen

Dit jaar ga ik verder om mijn kennis, ervaring en kwaliteiten aan elkaar te koppelen. Terug naar waar het ooit begon: bij die medewerker of manager die vertrouwen wilde krijgen, zelfstandiger opereren en kracht wilde uitstralen.  Mijn opleiding en ruime werkervaring blijken een perfecte match met alles wat ik geleerd heb over hoe je zo goed mogelijk voor de dag komt. Zelf eens ervaren wat dat oplevert? Maak dan gebruik van mijn persoonlijk imago programma zodat jij weer durft te stralen. Niet alleen met een goed kleur -en stijladvies maar ook met je houding, stemgebruik, professionele vaardigheden en uitstraling. Samen komen we er wel!

Hanneke

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>