Wie deelt mijn kleurrijke cv voor een opdracht?

Help mij aan een interim opdracht en win een gratis Imago consult ter waarde van 100 euro!

Uit de assessments die afgelopen jaren bij mij zijn afgenomen blijkt dat mijn profielschets qua eigenschappen niet sterk is veranderd. Steeds komt het sociale aspect duidelijk naar voren. Vooral de behoefte naar het samenwerken met anderen. Als zelfstandig ondernemer is dat nu net wat ik op dit moment in mijn werk mis. Daarom ben ik op zoek naar een Human Resource- interim opdracht in de regio Utrecht. Bijvoorbeeld iemand vervangen wegens zwangerschapsverlof, het begeleiden van een reorganisatie-, outplacement- of loopbaan traject.

Als Imago adviseur heb ik mij afgelopen jaar verdiept in de psychologie van kleuren. Daarom heb ik op basis van het kleuren wiel mijn cv opgesteld. Hierin zijn mijn karakter- eigenschappen en competenties verwerkt die bijdragen aan het samen met collega’s realiseren van opdrachten.

Mijn verzoek aan jou is dit bericht te delen in je netwerk met de vraag: Wie heeft een interessante HR interim opdracht in de regio Utrecht? Zie mijn Linkedin profiel voor meer achtergrond informatie: Linkedin profiel Hanneke Bongaarts

Voor diegene die mij helpt aan een opdracht staat een leuke verrassing klaar: iets waar ik mijn passie en professionaliteit in kwijt kan en dat is het verbeteren van je eerste indruk die je achterlaat: Een imago advies inclusief een kleuren- en stijl analyse ter waarde van 100 euro. Wie helpt mij?

CV In kleurenwaaier definitief

De kleuren staan voor de volgende eigenschappen (met de klok mee):

Oranje staat voor innovatie, plezier en modern. Als HR adviseur heb ik altijd met veel plezier met anderen gewerkt en ben ik creatief in het vinden van de juiste oplossing voor elk probleem. Oranje staat ook voor vernieuwing wat zich bij mij uit in het willen verbeteren en ontwikkelen van mijn eigen persoonlijke kwaliteiten en die van het team waar ik mee werk of wat ik leid.

Rood staat voor liefde, passie, leiderschap en energie: eigenschappen die mij typeren en waar ik mij prettig bij voel. Elke dag ben ik leider over mijn eigen communicatie, leid ik anderen naar hun doel en voel ik passie en liefde bij mijn vak en gezin. Ik draag het uit als kracht en heb een tomeloze energie die zich uit in sport evenementen of in het energiek afronden van projecten.

Paars staat voor luxe, creativiteit en spiritualiteit; allerlei aspecten die goed bij mij passen. In mijn werk als Imago adviseur met een eigen bedrijf zoek ik naar diverse wegen om dit bij anderen goed over te laten komen. Vanuit mijn jeugd ben ik opgegroeid met spiritualiteit en ik vertrouw op mijn eigen kracht en die van een ander. In mijn rol als HR adviseur laat ik anderen altijd meerderen kanten van een verhaal zien, vanuit ieders beste intentie. Dit zorgt voor begrip en een betere communicatie tussen beide partijen.

Blauw staat voor zakelijk, oprecht, professioneel en kalmte. Bij het Insight profiel is dit de kleur van de observator, diegene die het beste de procedures in stand kan houden en het overzicht beheerst. Bij mij als HR adviseur uit zich dit in mijn flexibiliteit, mijn doel- en resultaatgerichtheid. Ik kan goed mijn kalmte bewaren onder stressvolle omstandigheden en stel me altijd professioneel op in het HR vakgebied.

Groen staat voor leven, natuur, groei, duurzaamheid en rust en bij mijn Insight profiel komt dit in mijn persoonlijke eigenschappen terug als ondersteunend, loyaal en flexibel. Ik heb ervaring en voel mij op mijn best als ik andere mensen laat groeien en hen plezier in het leven laat zien. Mijn motto is niet voor niets om anderen te laten inzien hoe mooi ze zijn! Dit maakt mij een volwaardige HR professional die wat toevoegt aan het team.

Geel staat voor warm, vriendelijkheid, zonnig en geluk. Als ik dit vertaal in mijn persoonlijke eigenschappen dan zie ik dat in mijn leven terugkomen bij alle werkzaamheden die ik doe; ik ben attent, vrijgevig, collegiaal en geïnteresseerd in de ander. Ik ben empathisch en weet goed te luisteren naar wat de ander nodig heeft. Insight geeft bij geel aan dat dit mijn hoofd toon is en ik daardoor veel mensgerichte vaardigheden heb. Een eigenschap die ik als HR adviseur goed kan inzetten bij het communiceren op verschillende niveau’s.

Dus heb jij een passende, tijdelijke plek voor mij? Neem contact met mij op via info@beau-advies.nl of telefoonnummer 06-16235706 en win die prijs!

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>