Carrière coaching van HR professionals

Iedereen heeft zijn eigen unieke kwaliteiten. Vaak heb je die al ontdekt of nog even wat hulp nodig om ze helder te krijgen. En dan is het zaak dat anderen ook zien waarvoor je staat en wat jouw kracht is. Daar ga ik je bij helpen. In drie coaching sessies help ik jou als HR professional om stevig in je schoenen te staan en een verpletterende indruk te maken. Zo maak je zichtbaar wat je in huis hebt, gaan zaken meer vanzelf en kun je jouw carrière kansen optimaal benutten. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Sessie 1:
We maken kennis en kijken waar je op dit moment in je leven staat. Gezamenlijk bepalen we het doel van dit coaching traject. De volgende stap zijn de persoonlijkheidsvragenlijsten en een huiswerkopdracht voor je omgeving.

Sessie 2:
Samen bekijken we de uitkomsten van jouw persoonlijkheidsvragenlijsten en koppelen we daar het vervolg aan. Een volgende stap is dan logischerwijs het verbeterplan: hoe kun jij nog beter laten zien waarvoor je staat. En dat gaan we in de praktijk brengen door samen te oefenen.
Zo werken we onder meer aan je presentatie en gespreksvaardigheden, presentaties en/of andere gespreksvormen.
Aanvullend kunnen we je ter evaluatie observeren in je werkomgeving (extra investering).
Ook na deze sessie is er thuis nog werk aan de winkel. Hierbij ga je jouw persoonlijke eigenschappen verder uitwerken en hier voorbeelden aan koppelen van conflicten of vervallen in oude patronen. Ik help je om die te doorbreken!

Coaching sessie 3:
Deze laatste sessie staat in het teken van een zogenaamde spiegelsessie: wat zie je en wat valt op?
Ook in deze sessie gaan we praktisch aan de slag om je persoonlijke kracht nog verder zichtbaar te maken. Dit doen we door verder te werken aan bijvoorbeeld je gespreksvaardigheden, presentatietechnieken, houding, stemgebruik. Zo leer je de nadruk te leggen op je sterkste persoonlijke kwaliteiten en je meest positieve punten.

Na de laatste coaching sessie neem ik graag na een paar weken contact met je op om te kijken hoe je doelen er voor staan. Tussendoor staat vragen natuurlijk altijd vrij!

Alle coaching sessies kunnen op maat worden gemaakt. Overleg gerust van te voren wat de mogelijkheden zijn!