Over Hanneke

Al vroeg had ik de wens om met mensen te werken. Dit door mijn interesse om te ontdekken wat mensen uniek maakt, waarom ze doen wat ze doen en waar hun talent ligt. Na de HAVO was de opleiding Personeel & Organisatie voor mij dan ook een logische stap. Inmiddels ben ik ruim twintig jaar werkervaring rijker bij kleine en grote (internationale) bedrijven, altijd binnen het vakgebied van Human Resources. Ik heb binnen diverse functies een persoonlijke en professionele groei door mogen maken – met vallen en opstaan – die me heeft gemaakt tot wie ik nu ben.

Met deze schat aan ervaring, een sterke drive en aanvullende opleidingen op coaching-, imago- en presentatievlak heb ik besloten te kiezen voor het ondernemerschap. Een keus die mij ruimte geeft om nog meer waarde toe te voegen, bedrijven en mensen snel verder te helpen en er ook genoeg te zijn voor mijn gezin.

Op interim basis ondersteun ik organisaties die tijdelijk extra HR capaciteit nodig hebben en tegelijkertijd coach ik professionals zodat ze meer uit hun carrière kunnen halen. Coachen draait voor mij niet om veranderen van wie je bent, het gaat om laten zien wat de beste versie is van jezelf. Dat betekent dat er minder ‘op kracht’ gewerkt hoeft te worden, meer ‘vanzelf’ gaat en er meer naar je toe komt.

Ik nodig je graag uit  om te kijken hoe ik jou – letterlijk & figuurlijk – verder kan helpen. Je mag me bellen of mailen of vul het contactformulier in op deze website.