Workshop: Meer zelfvertrouwen: wie wil dat nou niet?!

Samen met mijn moeder, Maria Heitbrink, yoga teacher en healer, heb ik een workshop ontwikkeld om anderen te leren meer zelfvertrouwen te krijgen. Hoe ben ik zelf bij deze workshop gekomen? Afgelopen jaar realiseerde ik me dat ik bij elk gesprek, coaching of workshop die ik heb ik elke keer weer denk:

 • Wat zou de ander van mij vinden?
 • Wat als ze mijn mening niet waarderen?
 • Zie ik er wel leuk uit?
 • Ben ik wel goed genoeg?
 • Snappen ze wel wat ik bedoel?
 • Zouden ze mij wel aardig vinden als ik dit zeg?
 • Wat als iemand mij een vraag stelt: weet ik dan het antwoord?
 • Wat als iemand mij niet meer leuk vindt.

Echt doodvermoeiend om dit continue in mijn hoofd te laten malen.  Afgelopen jaar heeft Maria Heitbrink mij het Hawaiaanse (Ho’oponopono) vergevingsritueel geleerd bestaande uit de volgende vier zinnen:

Ik hou van je
Het spijt me
Vergeef me
Dank je wel

De voortdurende herhaling van deze vier zinnen heeft mij meer zelfinzicht gegeven, mijn zelfvertrouwen opgebouwd en daardoor is de communicatie verbeterd ten opzichte van anderen. Ik ben gegroeid en bovenal heb ik meer rust gekregen in mijn leven. Ik heb geleerd 100% verantwoordelijk te zijn voor mijn eigen daden en de keuzes van anderen vooral bij de ander te laten. Graag laat ik dit jou ook ervaren!

Het prachtige van Ho’oponopono is dat je deze onbewuste patronen, programma’s en herinneringen kunt helen door het geven van liefde, dankbaarheid en vergeving. Als je jezelf of anderen met liefde toespreekt maakt dit genezing los. Dus lig je s ’nachts vaak wakker omdat je:

 • Je niet goed genoeg voelt
 • Twijfels hebt bij je eigen acties
 • Wil voldoen aan de verwachtingen van een ander

Kom uit de spiraal van een “negatief” zelfbeeld! Leer om alleen verantwoordelijk te zijn voor je eigen acties en niet verantwoordelijk te zijn voor de verwachtingen van anderen. Leer te communiceren met jezelf: je bent goed zoals je bent. Dus doorbreek de cirkel en ga voor meer zelfvertrouwen!

Ben je er klaar voor om jezelf sterker te maken zodat je zelfverzekerder op anderen over komt:  Zodat je meer zelfvertrouwen uitstraalt en lekkerder in je vel zit? In maart starten we met de eerste reeks van een aantal workshops. Je krijgt in ruim 2,5 uur kennis, inspiratie en werkt aan je zelfvertrouwen. Je bent welkom!

Datum: 29 maart 2019

Locatie: nader te bepalen

Start: 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur voor koffie/thee)

Eindigend met een drankje en napraten rond 12.00 uur

Inclusief materialen, informatie en wat lekkers voor slechts € 74,50!

De workshop geven wij aan maximaal tien personen!

Ben je geïnteresseerd en wil je in jezelf investeren?geef jezelf snel op via: hannekebongaarts@gmail.com

Nog meer informatie nodig? Bel gerust met een van ons via 06-16235706.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>